A hagymákat apróra vágjuk, majd 3 liter vízzel felöntjük és a fűszereket beleszórva felforraljuk. Forrás után a csirkeszárnyakat beledobjuk és lefedve hagyjuk kihűlni. A szárnyalkat lecsepegtetve a füstölő rácsára tesszük, majd 20 percig füstöljük. Hidegen, friss
Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
— Gixer
Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.
>>A vöröshagymát vékonyan félfőre vágjuk és lesózzuk. A chilit kimagozzuk és apró kockára vágjuk. A kínaikelt vékonyan felszeleteljük. Az ecetben elkeverjük a sót és a borsot, majd habosra keverjük az olajjal. Végül összeforgatjuk a zöldségekkel. Néhány órás, hűtőben...
>>