prev
  • Babgulyás füstölt csülökkel

    21:12
  • Kápiás rukkolasaláta

    21:34
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    21:33
  • Halkrém sprotniból

    21:32
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    21:30
  • Gőzölt harcsa borsabayonnal

    21:22
  • Bácskai májas

    21:22
  • Szicíliai halleves

    21:20
  • Vanília sodó

    21:14
  • Makói csirketokány

    21:13
  • Babgulyás füstölt csülökkel

    21:12
  • Kápiás rukkolasaláta

    21:34
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    21:33
  • Halkrém sprotniból

    21:32
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    21:30
  • Gőzölt harcsa borsabayonnal

    21:22
  • Bácskai májas

    21:22
  • Szicíliai halleves

    21:20
  • Vanília sodó

    21:14
  • Makói csirketokány

    21:13
  • Babgulyás füstölt csülökkel

    21:12
  • Kápiás rukkolasaláta

    21:34
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    21:33
  • Halkrém sprotniból

    21:32
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    21:30
  • Gőzölt harcsa borsabayonnal

    21:22
  • Bácskai májas

    21:22
  • Szicíliai halleves

    21:20
  • Vanília sodó

    21:14
  • Makói csirketokány

    21:13
  • Babgulyás füstölt csülökkel

    21:12
  • Kápiás rukkolasaláta

    21:34
  • Burgonyalángos vaslapon sütve

    21:33
  • Halkrém sprotniból

    21:32
  • Medvehagymás-sajtos tészta

    21:30
  • Gőzölt harcsa borsabayonnal

    21:22
  • Bácskai májas

    21:22
  • Szicíliai halleves

    21:20
  • Vanília sodó

    21:14
  • Makói csirketokány

    21:13
  • Babgulyás füstölt csülökkel

    21:12
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Most olvassa valaki

Füstölt csirkeszány

Füstölt csirkeszány

A hagymákat apróra vágjuk, majd 3 liter vízzel felöntjük és a fűszereket beleszórva felforraljuk. Forrás után a csirkeszárnyakat beledobjuk és lefedve hagyjuk kihűlni. A szárnyalkat lecsepegtetve a füstölő rácsára tesszük, majd 20 percig füstöljük. Hidegen, friss

Kedves Bloggerek!

Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
Gixer

>>

Mert szeretjük

Adventi receptverseny - lezárás:

Az adventi receptvesenyre beküldött receptek
Véget ért az adventi receptversenyünk, 51 értékelhető recept érkezett. >>

Vásárjáró

Jártunk, keltünk és ezt találtuk

Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.

>>

Kínai

Csípős, hagymás kínaikel saláta

A vöröshagymát vékonyan félfőre vágjuk és lesózzuk. A chilit kimagozzuk és apró kockára vágjuk. A kínaikelt vékonyan felszeleteljük. Az ecetben elkeverjük a sót és a borsot, majd habosra keverjük az olajjal. Végül összeforgatjuk a zöldségekkel. Néhány órás, hűtőben...

>>

Kultúrsarok

A szellemi táplálék!

A farsang

A farsang egy régi, római-kori ünnep utódja, amely annyira népszerű volt, érthető, hiszen vigalmakra, bőséges étkezésre adott alkalmat, hogy évszázadokon keresztül fennmaradt,...

Tudod-e?

Kagylók, rákok

Osztriga, garnéla, homár,zalai rák, feketekagyló és a vénuszkagyló, Szent Jakab-kagyló >>