A felhevített zsiradékba átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a kis kockára vágott májat és a majoránnát. Ha összesült, belekeverjük a felkockázott kolbászt, majd hagyjuk langyosra hűlni. A csirkemellet kifilézzük, lapjában félbe vágjuk és
Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
— Gixer
Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.
>>A szárított fűszereket, ne használjunk frisset, mert tároláskor megpenészedik, finomra őröljük és jól összekeverjük. Légmentesen lezárt üvegben hónapokig eláll. Gyroshoz, kebabhoz, saslikokhoz használhatjuk, talán nem autentikus, de igazi közel-keleti ízhatást kelt.
>>